fbpx

OMDAT ALLEEN HET BESTE GOED GENOEG IS

Monark Exercise is wereldwijd een van de belangrijkste spelers op het gebied van fietsergometers voor testen en trainen. Functionaliteit en ongeëvenaarde kwaliteit maken dat de producten van Monark Exercise zeer breed inzetbaar zijn.

KWALITEIT UIT ZWEDEN

Monark Exercise producten worden ontworpen in Zweden en hebben een zeer lange levensduur.

ACCURAAT

Monark fietsen zijn zeer exact gekalibreerd. Meten is dus ook echt weten.

FUNCTIONALITEIT

Monark ontwerpt producten die praktisch inzetbaar zijn. Functie gaat altijd boven design.

monark_exercise crown

DIVERSITEIT

Monark producten zijn zeer breed inzetbaar. Van wereldwijde (top)sport tot revalidatie.

RENDEMENT

Producten van Monark zijn een veilige investering vanwege de ongeëvenaarde degelijkheid.

BETROKKENHEID

Een zeer grote maatschappelijk betrokken producent met een uitgesproken “code of conduct”

MONARK EXERCISE

Monark Exercise is sinds 1954 trendsetter op het gebied van fietsen en fietsergometers. Het Zweedse merk is dé standaard als het gaat om het accuraat meten bij inspanningstesten, maar levert ook fietsen en fietsergometers voor bijvoorbeeld revalidatie. Minder bekend zijn hun activiteiten op het gebied van maatwerkfietsen voor mensen met een beperking of de transportfietsen voor de Zweedse post. Monark Exercise AB is onderdeel van de Cycleurope AB Groep van Salvatore Grimaldi. Bij deze groep horen vele bijzondere merken als Bianchi, Crescent, DBS, Everton, Gitane, Kildemoes, Monark, Peugeot, Puch, TEC en Spectra.

PRODUCTEN

MEDICAL

Voor Monark Exercise is het een passie om veilig en accuraat testresultaten te genereren, ook binnen de revalidatie. Ergometers met een zeer lage instap, brede instelbaarheid en op wetenschap gebaseerde trainingsprogramma’s illustreren dit. Net als het feit dat alle fietsen CE MDD 93/42/EEC Class IIa gecertificeerd zijn. Verschillende producten zijn te koppelen met ECG systemen.

SPORTS

Uitgebreide kennis en ervaring heeft geleid tot test- en trainingsfietsen die de zwaarste en meest extreme belasting aan kunnen. Door deze “high performance” karakteristiek zijn de producten de eerste keus voor alle atleten die professioneel met hun sport bezig zijn. Ook binnen de wetenschap is Monark Exercise wereldwijd marktleider door de unieke en accurate kalibratie.

TRANSPORT

Fietsen biedt vele mogelijkheden. Van de postbode die dagelijks zijn ronde maakt tot de files vermijden en nog net op tijd zijn voor die belangrijke meeting. Monark Exercise heeft als doel om fietsen voor iedereen mogelijk te maken ongeacht interne of externe uitdagingen. Van transportfietsen voor fietskoeriers tot driewielers bij verminderd evenwicht.

SPORT AND MEDICAL CATALOGUS

MONARK CODE OF CONDUCT