fbpx

OMDAT HET LEVEN AL DRUK GENOEG IS

Welkom in de bijzondere wereld van de full body work outs. Gegarandeerde resultaten in een fractie van de tijd van een traditionele training. Omdat tijd tegenwoordig onbetaalbaar is.

MADE IN GERMANY

Miha bodytec wordt geproduceerd in Duitsland en voldoet aan de hoogst mogelijke standaarden

RESULTAAT

Onze programma’s zijn wetenschappelijke bewezen, gegarandeerd de hoogst mogelijke resultaten

EFFECTIEF

Een zeer effectieve en tijdbesparende methode om doelstellingen te bereiken en te behouden

apparaat

INNOVATIE

Miha bodytec gaat verder waar traditionele trainingsvormen ophouden

RENDEMENT

Echte schoonheid gecombineerd met ultiem gebruiksgemak en kwaliteit dat is Miha bodytec

PERSOONLIJK

Individuele trainingsdoelstellingen oproepen door slechts een druk op een knop

Miha bodytec

De sleutel tot een gezond en fit lichaam dat in balans is, is een actief lichaam.  Miha bodytec biedt zeer snel resultaat door middel van stimulatie van het gehele lichaam in combinatie met functionele oefeningen. Hierdoor volstaat slechts 20 minuten training voor de ultieme fullbody workout.

Product

De miha bodytec is een veelzijdig apparaat. Behalve accessoires als elektrodevesten en de arm/been banden zijn er vele uitbreidingen mogelijk voor de ultieme “miha experience”

Training

Sport? Health en Medical? Beauty en Wellness? EMS training met miha bodytec is zeer veelzijdig en breed inzetbaar. Van personal trainers tot fysiotherapeuten en beauty studio’s.

Business

Fitpartner streeft ernaar om haar klanten optimaal te ondersteunen bij de inzet van haar producten. Voor miha bodytec is marketing en sales materiaal beschikbaar.

FAQ

Ondanks het feit dat EMS training al tientallen jaren ingezet wordt binnen de revalidatie en topsport is het een betrekkelijk jong product voor consumenten. Vanwege deze relatieve onbekendheid worden er vaak meer vragen gesteld dan bij traditionele, meer bekende trainingsvormen. De meest voorkomende vragen hebben we gebundeld in het FAQ gedeelte van deze website.