Merusal Hygiene

Producten voor hygiene & desinfectie

Fitpartner distribueert ook producten voor hygiene & desinfectie van het merk Merusal.
Hier vindt u een overzicht van al onze momenteel beschikbare MERUSAL-producten op het gebied van hygiene & desinfectie.
Als u op de knop meer klikt, komt u bij een meer gedetailleerde productbeschrijving.

MERUSAL QUICK DESINFECTIE
De MERUSAL Quick desinfectie is een kant-en-klare en aangenaam fris ruikende oplossing voor de desinfectie en reiniging van allerlei soorten oppervlakken en medische hulpmiddelen.

Dit product is bijzonder geschikt voor
EMS-vesten en -elektroden

VLIESROLLEN
MERUSAL-vliesrollen zijn droge vliesrollen van hoogwaardig, pluisvrij en scheurvast polyestervlies, die ideaal zijn voor het impregneren van de desinfectie- of reinigingsmiddelen.HAND DESINFECTIE PROTECT AND CARE
De handdesinfectie Protect and Care is een kant-en-klare en aangenaam fris ruikende oplossing voor de desinfectie en reiniging van allerlei soorten oppervlakken en medische hulpmiddelen.

 

WASHING LOTION SOFT AND CARE
MERUSAL Washing Lotion soft & care is een huidverzorgende waslotion met een bijzonder frisse geur, pH-neutraal en hydraterend. De huidvriendelijke pH-waarde is zacht voor de lichaamseigen huidbeschermingsfilm en de huidomgeving.

 

TEXTIEL REINIGINGSCONCENTRAAT
MERUSAL wash is een anti-microbieel textielreinigingsconcentraat dat speciaal is ontwikkeld voor de zachte reiniging van gevoelig en veeleisend textiel. Het wordt aanbevolen voor het reinigen van bijvoorbeeld sportkleding, EMS-sportuitrusting en textiel dat alleen koud kan worden gewassen.

BASIC CLEANER
De MERUSAL Basic Cleaner is een pH-neutraal, universeel toepasbaar reinigingsconcentraat op basis van natuurlijke niet-ionische oppervlakte-actieve stoffen. Het is geschikt voor een zachte en grondige reiniging van alle soorten gladde, afwasbare oppervlakken en vloeren bij handmatige verdunning.