fbpx

Merusal Hygiene

PRODUCTEN VOOR HYGIENE & DESINFECTIE

Fitpartner distribueert ook producten voor hygiene & desinfectie
van het merk Merusal. Hier vindt u een overzicht van al onze momenteel
beschikbare MERUSAL-producten op het gebied van hygiene & desinfectie.
Als u op de knop meer klikt, komt u bij een meer gedetailleerde productbeschrijving.  

MERUSAL QUICK DESINFECTIE

VLIESROLLEN

HAND DESINFECTIE PROTECT AND CARE

De MERUSAL Quick desinfectie is een kant-en-klare en aangenaam fris ruikende oplossing voor de desinfectie en reiniging van allerlei soorten oppervlakken en medische hulpmiddelen.

Dit product is bijzonder geschikt voor 
EMS-vesten en -elektroden

MERUSAL-vliesrollen zijn droge vliesrollen van hoogwaardig, pluisvrij en scheurvast polyestervlies, die ideaal zijn voor het impregneren van de desinfectie- of reinigingsmiddelen.

De handdesinfectie Protect and Care is een kant-en-klare en aangenaam fris ruikende oplossing voor de desinfectie en reiniging van allerlei soorten oppervlakken en medische hulpmiddelen.

WASHING LOTION
SOFT AND CARE

TEXTIEL REINIGINGS-
CONCENTRAAT

BASIC CLEANER

MERUSAL Washing Lotion soft & care is een huidverzorgende waslotion met een bijzonder frisse geur, pH-neutraal en hydraterend.

De huidvriendelijke pH-waarde is zacht voor de lichaamseigen huidbeschermingsfilm en de huidomgeving.

MERUSAL wash is een anti-microbieel textielreinigingsconcentraat dat speciaal is ontwikkeld voor de zachte reiniging van gevoelig en veeleisend textiel.

Het wordt aanbevolen voor het reinigen van bijvoorbeeld sportkleding, EMS-sportuitrusting en textiel dat alleen koud kan worden gewassen.

De MERUSAL Basic Cleaner is een pH-neutraal, universeel toepasbaar reinigingsconcentraat op basis van natuurlijke niet-ionische oppervlakte-actieve stoffen.

Het is geschikt voor een zachte en grondige reiniging van alle soorten gladde, afwasbare oppervlakken en vloeren bij handmatige verdunning.